Szerzői jogok

Tisztelt Látogató!

Azzal, hogy belép a www.kardrendje.hu weboldalra, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, vagy előfizetője a szolgáltatásnak.

A kardrendje.hu website-on (továbbiakban: lap) található tartalom a Kard Rendje Lovagi Kör és Vívóiskola Egyesület (továbbiakban: Kard Rendje) szellemi tulajdona.

A Kard Rendje fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A Kard Rendje előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó audió- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program, stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezre mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A Kard Rendje oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a Kard Rendje előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Kard Rendje követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.
A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel lehet, hogy az átvevő :

  • nem módosíthatja az eredeti információt,
  • a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A kardrendje.hu és kard-rendje.hu domain név, valamint a Kard Rendje név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a Kard Rendje előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A hirügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármely médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A Kard Rendje pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Kard Rendje Lovagi Kör és Vívóiskola Egyesület