SZERZŐI JOGOK

Tisztelt Látogató!

Azzal, hogy belép a www.kardrendje.hu weboldalra, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, vagy előfizetője a szolgáltatásnak.

kardrendje.hu website-on (továbbiakban: lap) található tartalom a Kard Rendje Lovagi Kör és Vívóiskola Sportegyesület (továbbiakban: Kard Rendje) szellemi tulajdona.

Kard Rendje fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

Kard Rendje előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó audió- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program, stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezre mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Kard Rendje oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a Kard Rendje előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Kard Rendje követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.
A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel lehet, hogy az átvevő :

  • nem módosíthatja az eredeti információt, 
  • a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti. 

kardrendje.hu és kard-rendje.hu domain név, valamint a Kard Rendje név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a Kard Rendje előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A hirügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármely médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

Kard Rendje pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Kard Rendje Lovagi Kör és Vívóiskola Sportegyesület

Akik A csapatért dolgoznak

VEZETŐSÉGÜNK

Elnökségi tag

Halmai Tamás

Lorem Ipsum

ELnök

Heitter Péter

Képzett birkózó edzőként a győri csapatot 2016-ig vezette, jelenleg a szerveződő hagyományőrző részleg mellett, a csapat ügyintézést viszi.

Elnökségi tag

Kirschweng Balázs

Budapesti oktatásainkért felelő oktatónk, sportolóink közül az egyik legeredményesebb.

DOKUMENTUMOK

Feltöltés alatt!